Födelsedagsfest!

Idag var det alltså födelsedagsfest här hemma! Vi firade min (och morsans) födelsedag. Jag blir 19 år nu på tisdag den 21 och morsan blir 59 år den 25 oktober.
Först dök min farmor upp, av henne fick jag ett kort och 100 kr. I hennes kölvatten kom min faster och hennes familj. De bestog av hennes man och fyra döttrar (den femte var inte med) och den ene dotterns kille. Av dem fick jag oxå ett kort och 100 kr plus en fin växt. Några minuter senare dök även min bror upp med den yngsta sonen på armen. Han hade med sig en fin teckning från min brorsdotter och ett litet paket innehållande Takidas skiva Bury the lies.


Det blev en rolig dag. Kanske morsan överdrev en aning när det kom till det som skull inmundigas... Fyra olika sorters mackor, två tårtor, en sockerkaka med choklad inuti, en äppelkaka (bakad av morsan), tre sorters småkakor, kiwibitar, bullar (de syns tyvärr inte på bilden) och flap-jacks (bakade av mig). Tack för receptet på flap-jacksen Evelina! De var verkligen söta och goda, precis min smak. Fast farsan tappade sin ena stifttand när han bet i en. *s*


Jag återkommer med mer foton efter tisdagen då jag blir firad av föräldrarna. ;)

Kommentarer
Postat av: Isabel

Grattis i förskott!Vill du hälsa på här i Mjölby den 29 okt? Det är en föreläsning på ABF om häxor och jag bjuder på te och hembakta scones. ;) Förhoppningsvis kommer Jessica och Angelika också.

2008-10-19 @ 23:16:32
URL: http://ceriadwen.blogg.se/
Postat av: Angelika V

Grattis i förskott! Kram!

2008-10-20 @ 00:00:09
URL: http://mrsewenson.blogspot.com/
Postat av: c@trin

Hej syster! Ledsen att vi inte kunde komma. Men vi får ta det längre fram. Brev blir postat imorgon, snabbt denna gång :P

Takida...hmm...nu blir jag avis. Vill juh oxå ha dom. Curly Sue är juh bara så bra.

Kramissar o Grattis i förskott

2008-10-20 @ 00:18:30
Postat av: Snöfrid

Tack så mycket! :)Isabel: Måste kolla med föräldrarna först, men hör av mig så fort jag vet. Förhoppningsvis kan jag komma. :)c@trin: Gör inget, bara ni dyker upp en annan dag med många presenter. ;) hehe... Väntar på ditt brev!

2008-10-20 @ 14:29:35
Postat av: Jennifer

MAAAAAAAAAAAAAAAAT :D

2008-10-21 @ 16:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0