Ficktjuvens Spöke av Catherine FisherFicktjuvens Spöke

Catherine Fisher


Något övernaturligt försöker få kontakt med Sarah. En rutten stank av jord och löv sprider sig i hennes rum, och hon hör märkliga ljud sent om natten.
Vad vill den underliga gestalten som lurar i skuggorna? Har hon fått chansen att rädda en förlorad själ – eller är det en livsfarlig fälla?


Boken är perfekt för barn och ungdomar som gillar skräck och spänning. Man fastnar direkt i boken och kan inte lägga ifrån sig den förrän man kommit till sista sidan. Bra berättat med ett avslut man inte väntar sig. En bok jag starkt rekommenderar.

Betyg: *****
Gästrecensent:
Snowstorm


Rec.exemplar

Imorse hittade jag ett stort paket i brevlådan. Adresserat till 'Snöfrid'. Vilket betyder... böcker! Eller ja, en bok i detta fall.


Boken heter Cirkeln och är första delen i en ny triologi, skriven av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren.
Något som direkt fångade min nyfikenhet med den här boken är att den utspelar sig här i Sverige. Närmare bestämt i Engelsfors (blir tvungen att göra ett besök i staden efter att ha läst boken). Jag är ingen stor läsare av svensk litt. men ibland gör jag undantag. Detta är ett sånt tillfälle. Vem kan stå emot en fantasy thriller som denna? Inte jag i alla fall! ;)


Jag fick även en superfin kasse till! Plus, något som jag tyckte var roligt, att boken var inslagen i ett blad av Engelsforsbladet.
Tack så hemskt mycket, Raben&Sjögren!

Klicka på bilderna för full storlek

RSS 2.0