Att gräva till Amerika

Jag läser, suckar, ger upp, försöker igen och tvingar mig vidare blad för blad. Jag har gett mig tusan på att ta mig igenom Digging to America, men kan verkligen inte påstå att jag gillar boken. Den är inte dålig. Nejdå, den är ganska lättsam med inga direkt svåra ord eller uttryck. Men den är ju bara så tråkig!
När jag först började läsa boken tyckte jag att den verkade lite småintressant och jag hade även hört en del positivt om den. Därför ska jag ge den en chans till. Kanske tillhör den de segstartade böckernas klubb. Men snart ger jag upp...

Någon som läst boken?

Juliga böcker och mycket karameller

Har sett flera bokbloggare som fått härligt bokiga klappar i jul. Älskar när du får ett paket i handen och du riktigt kan känna boken inuti. Då är jag glad innan jag ens börjat riva upp pappret! Nu menar jag inte att jag inte blir glad för alla andra paket, tvärtom, men ni förstår hur jag menar.
Denna jul blev det inga bokklappar dock. Bara en som jag beställt till mig själv (se bild nedan). En hel del godis blir det så här i juletid däremot! Alla är så måna om hälsan och att äta rätt, men i December slinker det mesta ner utan några direkta skuldkänslor. Jag klagar inte. Tror det kan vara nyttigt att vara lite onyttig och inte tänka på figuren hela tiden.Skräck - boken som gud glömde av Mattias Lindeblad

Hoppas ni alla hade/har en trevlig jul! Hoppas även vi får ett riktigt vitt vinterlandskap snart. Jag är inget fan av gröna vintrar. Det behöver inte vara extremkyla men gärna mycket snö.

Fick ni några böcker i julklapp? Vilka titlar i så fall?

I Mars händer det!

Ja, det är alltså Mars 2012 som man har att se fram emot! I alla fall om man som jag gillar Sara Lövestam och Adam Lambert.

Den 28 mars släpps Sara Lövestams tredje roman, Tillbaka till henne. Jag älskade Udda och I havet finns många stora fiskar har jag valt som årets julläsning. Brukar hävda att jag inte har favoriter, men Sara Lövestam vill jag ändå påstå ligger bland top 3.

För er musikintresserade släpps dessutom Adam Lamberts andra album, Trespassing, den 20 mars. Om ni inte vet vem Adam Lambert är så rekommenderar jag er varmt att lyssna på honom. Den killen har en enorm röst!

Ni kan läsa min recension av Udda här. Samt Sara Lövestams blogg här.
Ni kan även lyssna på Adam Lamberts nya singel, Better Than I Know Myself, här - releasedatum den 20 december (26 december här i Sverige).

Non-bookish inlägg

Jag vann precis två fribiljetter till Breaking Down! Yay mig! Uppiggande så här i snölösa juletider när ekonomin tryter. Jag menar, varför inte matcha det med lite glittrande vampyrer?
Vill förövrigt ha en vit julafton detta år! Så där härligt vitt och fluffigt. Man tittar ut genom fönstret och tror att man hamnat i ett land gjort av sockervadd. Kall sockervadd, men ändå. Den där julkänslan infinner sig inte förrän snön ligger tung och gnistrande.

Förresten, vad är det med smileyn som räcker ut tungan egentligen? På facebook ser den ledsen ut, på wordpress ser den glad ut och när du skriver den på tangentbordet ser den likgiltig ut. Bestäm dig!

Vinnaren är dragen!

Det var sammanlagt 20 personer som deltog i utlottningen av Glashuset. Jag skrev var och ens namn på små papperslappar som jag sedan vek och la i en skål. Sen fick min gästbloggare Snowstorm dra en av alla lotterna.

Personen som får ett ex av Glashuset är...
Hundöra
Grattis! Hoppas du kommer tycka om boken!

Tack till alla er andra som deltog. Önskar er bättre lycka nästa gång.

Många tävlingar så här i juletid...

Ja, det verkar vara populärt med tävlingar i bloggosfären så här i juletider. Jag hittade bla en tävling hos Bookrelated - av hela 30 böcker får man välja två titlar som man vill tävla om!

Själv väntar jag på midnatt då jag avslutar min egna tävling. Kommer bli en gammalmodig liten lottdragning och sedan skriver jag ett nytt inlägg där jag talar om vem vinnaren är (skickar även ett mail till denne).

RSS 2.0