Fantasyklubben - augusti 09

I veckan kom då ett nytt paket från min bokklubb, denna gång innehållande två böcker.
Detta blir dock sista paketet från fantasyklubben för ett par månader nu. Har avbeställt nästa bok och kommer även göra så med oktobers bok om det inte råkar vara någon jag verkligen vill ha... måste tänka lite på min ekonomi för tillfället. Paketen är ju trots allt inte gratis.

Det lockande stålet av Joe Abercrombie
bok ett och bok två i Första lagen.
Logen Niofingrars tur har tagit slut. Efter en fejd för mycket är den ökände krigaren på god väg att bli en död, ökänd krigare - och inget finns kvar efter honom annat än dåliga visor och döda vänner.
Den stilige adelsmannen och officeren kapten Jezal dan Luthar värdesätter ingen lika högt som sig själv. Och vad kan vara viktigare än att spela av sina vänner deras pengar och drömma om ljuva segrar i de kommande fäktningsspelen?
Inkvisitor Glokta har lärt sig allt om att tvinga fram information genom att själv utsättas för år av tortyr. Men hans nitiska arbete gör att många gärna vill se honom försvinna. Och nu har han fått upp ett spår som leder direkt till landets mäktigaste män...
Unionen har i århundraden varit världens mäktigaste rike, men generationer utan ett riktigt yttre hot har lett till dekadens och självbelåtenhet. Medan krig hotar i både norr och söder och rikets ledning genomsyras av korruption och intriger är det inte bara Niofingrar, Luthar och Glokta som ställs inför nya utmaningar och oväntade allianser.


Kommentarer
Postat av: anne

låter intressnat :D

2009-08-27 @ 14:44:36
URL: http://annebertelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0