Julläsning

           

 

Dessa böcker tänker jag läsa nu i jul! Sen kan det bli tillägg/ändringar beroende på om jag får några böcker i julklapp eller inte.

Har ni gjort någon speciell julläsningslista?


Kommentarer
Postat av: Amelie

Efter boken jag läser nu så blir det Vampyrens märke. Sen kommer jag nog troligen få något i julklapp så då blir det den ;)

2009-12-19 @ 18:04:27
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/
Postat av: Fiktionista

Jag började läsa Vampyrens märke men la faktiskt av efter 30 sidor... däremot har många av mina tjejelever slukat serien på ett par veckor. Ondvinter verkar spännande. Jag gillar omslaget. Det levande slottet hade också snyggt omslag. Lite gotiskt och mystiskt, sådant som är spännande att läsa nu i vintertid.

2009-12-19 @ 18:48:35
URL: http://www.fiktionista.blogspot.com
Postat av: Snöfrid

Vampyrens märke står i min bokhylla och väntar, dock på engelska. Tar den efter nyår tror jag.

Ondvinter blir bättre ju mer jag läser! Den påminner mig om Harry Potter-böckerna... fast kanske inte på det sättet som man kan tro. Det blir utförligare om det i recensionen ;)

Det levande slottet har jag börjat i men inte hunnit läsa ut än. Den fick ställas in i bokhyllan en stund för att ge vika åt lite andra böcker. Men jag gillar den. Såg filmen för något år sedan och fastnade! Var tvungen att läsa boken efter det och fann både liknelser och olikheter.

2009-12-19 @ 19:11:09
Postat av: jennifer

hahahahaha skadeglädje ;D. kom in på msn nångång snart din osociala sak ;O

2009-12-19 @ 23:06:20
URL: http://justmejennifer.blogg.se/
Postat av: Boktokig

Nej, jag har faktiskt inte köpt receptböckerna med Aftonbladet. Men jag önskar att jag hade det!

ler Jag har nog valt de tre vanligaste recepten på julgodis.. men de ÄR jättegoda! Knäckreceptet har vi gjort efter sedan jag var liten, tror det brukade stå på knäckformarnas förpackning (om det inte fortfarande gör det)! :)Nej, jag har inte gjort någon riktig julläsningslista...än i alla fall... men hoppas på att jag ska hinna läsa minst en bok!!! Tänker nog blanda lite friskt bland genren i alla fall... om jag nu hinner mer än en bok!

2009-12-20 @ 19:03:32
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Boktokig

Ja, Last Christmas är speciell... pratade om den igår faktiskt... tänk att göra en sådan jul-hit! Det är ju fantastiskt!

2009-12-20 @ 20:00:36
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Snöfrid

Boktokig: Jag tror det ska gå att köpa böckerna i efterhand på Aftonbladets hemsida... dock vet jag inte hur lång tid efter att varje bok getts ut tyvärr. Alla de recepten du nämnde är med i senaste boken nämligen! ^^ Älskar knäck, men har aldrig bakat det. Kanske blir av oxå i år om jag hinner.Är det bara jag som läser under julen..? o.o Tycker alltid jag läser mycket mindre än alla andra och nu ligger jag helt plötsligt på topp skrattar men en bok är ju alltid något! :)Verkligen! Lite avundsjuk på den/de som plitade ihop den låten ^^'

2009-12-20 @ 22:56:32
Postat av: Angelika V

Jag har nog inte hört talas om någon av de där, skäms på mig ;)Tja, jag en hög med böcker som ska läsas för studierna, så nog har jag att göra!

2009-12-22 @ 15:31:24
URL: http://vittervarlden.blogspot.com/
Postat av: Bokomaten

VILKEN jullista! Skulle kunna vara min. plus några till.:-) Hoppas du får avbetat några av dem

2009-12-27 @ 21:48:47
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Snöfrid

Angelika: Jag kan verkligen rekommendera Ondvinter och Det levande slottet :) riktiga härliga fantasy, den första lite mer spännande och den andra lite mer rolig så att säga.

Hoppas det gick bra med studierna!Bokomaten: Jo, det är ett par. Och har inte ens läst hälften än! Skyller på studielitteraturen :P

2010-01-01 @ 02:13:03
URL: http://fantasy03.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0