Pandor, djur eller människor?

Har ni hört talas om pandaflickor/pandapojkar?

För att det inte ska bli några missförstånd, detta inlägg handlar inte om litteratur. Det är bara jag som funderar lite kring ”pandor”.

”Pandor” syftar alltså på personer med kraftigt svartsminkade ögon ( – med detta brukar man väl i sin tur syfta på personer med en alternativ och/eller egen stil, de av oss som vill stå ut från mängden. Men nu ska vi inte tappa tråden.), svart/vita kläder. De brukar även sakna någon vidare solbränna - vita och svarta, som pandor.
Jag är en panda...

Men nu är jag lite nyfiken på era tankar och åsikter om det hela. Tycker ni det är nedlåtande att kalla någon för pandaflicka eller pandapojke? Personligen tycker jag det har en gullig klang i sig, men då finner jag även "vanliga" pandor väldigt gulliga. Men jag vet att det finns de som använder ordet negativt, tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Kinga

Hej!

Först av allt vill jag bara säga ärligt, att:

Ja, detta är en reklam-kommentar, och ifall jag på något sätt gjort dig arg på grund av det, så ber jag om ursäkt!Vi har nämligen en tävling i vår blogg, där man kan vinna ett presentkort från http://www.solentro.se på 500kr i 5 veckor.

Varje vecka drar vi en ny vinnare! Solentro är en hemsida där man kan göra sin egen bok!

Vi går genom listan på 'Litteraturbloggar' via 'Bloglovin'. Därför får du som litteraturblogg denna lilla reklam från oss!Vi driver en twilightblogg, och om du gillar böckerna är det ju superkul, men denna tävling är bredare än så!

vi vill nå ut till andra läsare, blivande författare eller poeter! Författande är det som drivit oss till att starta denna bloggen, och tack vare böckerna hade inte vi varit något.

Så denna tävling är ett stort tack till alla läsare, där vi kan ge tillbaka och kanske upptäcka en ny blivande bestseller?Tävlingen hittar du här:

http://www.thetwilightsaga.se/gor-en-egen-bok/Ha en trevlig helg :D:D:Dmvh Kinga Dukaj

Admin och designansvarig på

http://www.thetwilightsaga.se/

2009-10-19 @ 00:49:39
URL: http://thetwilightsaga.se
Postat av: c@trin

Hi there! I think "pandagirl" is a cute name. Sute you :o) Hug

2009-10-19 @ 13:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0