Vad tycker ni?

Jag har funderat ett tag nu. Är inte så nöjd med bloggens utseende. Egentligen skulle jag kunna ordna något snyggt i photoshop/dreamweaver och lägga upp, men det känner jag inte riktigt för. Men jag vill göra något. Något enkelt. Fast snyggt.
Så jag tänkte svart. Vad tror ni? Jag gillar svart. Om ni kände mig irl skulle nog vissa av er bli lite förvånade över bloggens färger... Men vad tycker ni? Om jag ändrar om bloggens utseende och gör det lite mer svart (med ett stänk av rosa) kommer ni att gilla det?
Jag vill inte förlora någon av mina kära läsare för att bloggen går in i mörkret. Men samtidigt vet jag inte om jag vill ha en blogg som jag inte trivs med själv.
Lämna gärna en kommentar. Har inte helt bestämt mig än om jag verkligen ska ändra layouten, men OM jag gör det så skulle det vara roligt med lite åsikter.

Kommentarer
Postat av: Amanda Haraldsson

Cool design! :D

2009-09-17 @ 13:28:41
URL: http://amandaharaldsson.blogg.se/
Postat av: john pettersson

Tycker du har frän design och håller egen stil, men just texten blir "plottrig" eller vad man ska säga, det känns som man tappar bort sig lite på grund av typsnittet, i alla fall på ställen där det inte är så mycket styckes indelningar..mvh john :)

2009-09-17 @ 13:47:26
URL: http://mrpettersson.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jag kan faktiskt hålla med om typsnittet, det kan bli svårt att läsa, speciellt om det är långa inlägg.Angående färgerna så är ju svart min personliga favoritfärg och svart och rosa är en av de fräckaste kombinationerna som finns, så i alla fall jag skulle tycka det var snyggt!Främst brukar man väl också läsa en blogg för själva innehållet, så jag tror nog du ska satsa på de färger du vill ha, det viktigaste är ju att du trivs själv med bloggen.Lycka till!

2009-09-17 @ 14:39:08
URL: http://kerstinydrefors.blogg.se/
Postat av: Lotta Fröjd

Jag skulle gärna se en ny layout, en som visar mer vem du är som person och svart är alltid snyggt. Kanske lagom till halloween, då blir det en lättare övergång till det mörka ^o^ Men om du kan så tycker jag att du ska hålla bakgrunden bakom texten ljus - är behagligare för ögonen. Viktigaste är ändå att det funkar för dig och att bloggen/layouten gör dig sugen på att skriva - det är ju innehållet och personen bakom det som man kommer tillbaka till.Säg bara till om du behöver assistans med någon besvärlig kod ;)Kram

2009-09-17 @ 16:46:13
URL: http://deliquate.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag tycker det skulle bli snyggt, kör på det! =)

2009-09-18 @ 13:22:23
URL: http://bokbloggen.webblogg.se/
Postat av: Kinga

hej! det finns bara en att välja på, o de e cd boken. earbooks fick slut på de andra!

2009-09-18 @ 13:36:09
URL: http://thetwilightsaga.se
Postat av: c@ttis

jag tycker du ska göra ditt eget race! svart o rosa är skitsnyggt juh =)

2009-09-21 @ 10:58:42
Postat av: Angelika V

Svart är coolt, men tänk då på teckensnitt och färg, vita bokstäver mot svart bakrund är svårt att läsa, de flesta blir snurriga i skallen av det ;) Får gärna vara lite större typsnitt än det är nu.

Annars är det bara att köra på med de färger du vill ha och som du trivs med, det är ju din blogg :)

2009-09-24 @ 12:01:08
URL: http://mrsewenson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0