Mimmi och kexfabriken av Viveca Lärn SundvallMimmi och kexfabriken
Viveca Lärn Sundvall


Jag bor i ett gult hus i en liten stad i Sverige. Mitt namn är Mimmi Ljung. Min pappa har mustascher och heter Oskar. Han är brevbärare. Min mamma heter Elin och är servitris på Gyllene Svanen…

Så startar denna gulliga barnbok.
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva boken, men det är en väldigt söt och rolig berättelse om hur en dag i ett barns liv kan se ut.
Passar som högläsningsbok för de minsta eller för barn som håller på att lära sig läsa då det inte är så mycket text. Jag personligen gillade boken.

Betyg: ****


Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag kommer ihåg den från när jag var liten :) Tror att den ska ligga här hemma någonstans.

2010-01-29 @ 21:18:08
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Emma

Oj, denna hade jag helt glömt, den borde ligga på vinden där hemma. Vad jag minns så lästes den mer än en gång :) Visst gick den på tv med ?

2010-01-30 @ 02:57:41
URL: http://boktrad.blogspot.com/
Postat av: Snöfrid

Det var faktiskt första gången jag läste boken. Morsan hittade den när hon gick igenom lite barnböcker här hemma och jag kunde inte låta bli att läsa den, tyckte den var så söt så nu står den i min bokhylla ^^Emma: Jag har tyvärr ingen aning om den gått på tv. Men möjligheten finns ju. Barnprogrammen var så mycket roligare förut, nu känns de för barnsliga och överdrivna (och det tycker jag inte bara för att jag är äldre). Lite synd.

2010-01-31 @ 16:40:30
URL: http://fantasy03.blogg.se/
Postat av: Tika

Jag såg serien på tv när jag var yngre, kommer ihåg att jag gillade den väldigt mycket :) Boken däremot, har jag inte läst.

2010-02-01 @ 01:30:22
URL: http://vittervarlden.blogspot.com/
Postat av: Snöfrid

Tika: Men vad bra, då fick vi svar på det :) ska se om man kan hitta åtminstone någon del av serien, skulle vara roligt att se ett smakprov.

2010-02-01 @ 19:33:50
URL: http://fantasy03.blogg.se/
Postat av: Anders

En gång? har läst den för min dotter så både min fru å jag kan den utantill, nu har vi fått barnbarn så vi kan väl läsa den för henne med.En underbar bok.

2011-02-12 @ 14:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0