Nya böcker i vår!

Efter att ha snokat igenom de många bokförlagens hemsidor fann jag dessa två titlar;Angelologi - Änglarnas tecken av Danielle Trussoni
Sankta Rosa-klostret, New York, nutid. En dag när den 23-åriga syster Evangeline utför sina sysslor i klostrets bibliotek hittar hon en brevsamling som förändrar hennes liv. I breven, som är från andra världskriget, upptäcker Evangeline något ofattbart: i generationer har det pågått en kamp mellan änglar och människor. En kamp som hon själv, utan att veta om det, varit högst inblandad i redan från födseln. Samtidigt närmar sig ett stort antal bevingade varelser klostret. Kan Evangeline med hjälp av ledtrådarna som döljs i breven hitta det föremål som kan avgöra striden och rädda mänskligheten?
Damm Förlag


Night World - Att lura döden av L.J. Smith
Poppy och James har varit bästa vänner sedan dagis och Poppy tror nog att de vet det mesta om varandra (förutom att hon faktiskt är kär i honom).
Men allt vänds upp och ner när en läkare upptäcker att Poppy har cancer. Hon befinner sig i det sista stadiet och har troligen bara några veckor kvar att leva. Och hon är bara 16 år! Hon vill verkligen inte dö och James upptäcker att han inte heller står ut med att Poppy inte skulle finnas i hans liv. Och just James har faktiskt en möjlighet att rädda henne. På sätt och vis.
James är nämligen vampyr, eller en lamia, och han skulle kunna göra Poppy till vampyr också. Om hon tror på honom och vill ... och om han klarar det innan hon dör av sin sjukdom!

Bonnier Carlsen


Verkar de inte fasansfullt spännande?! Jag vill så hemskt gärna få sätta tänderna i de båda! Typisk Snöfrid-litteratur detta. ;)

Kommentarer
Postat av: Bea

Båda böckerna låter minst sagt spännande! Du får säga till när du läst dem!

2011-01-19 @ 21:17:12
URL: http://beasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Snöfrid

Bea: Visst gör de! Det ska jag göra :) lägger upp recensioner så fort jag införskaffat och läst de båda!

2011-01-20 @ 14:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0