Frost av Maggie StiefvaterFrost

Maggie Stiefvater


I åratal har Grace betraktat vargarna i skogen bakom huset. Speciellt en varg fascinerar henne – vargen som räddade livet på henne som barn.
Hennes varg.
Sam är den vargen och några dyrbara månader varje sommar får han vara människa innan frosten och vintern tvingar honom att förvandlas igen.
Ödet för dem båda samman och nu kan de inte leva utan varandra. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa och för att få stanna hos Grace.


Jag gillade den här boken. Romantik är vanligtvis inte min cup of tea, men den här innehöll en för min del alldeles lagom blandning av romans och spänning för att det skulle fungera. Det var roligt att läsa om den lite annorlunda relationen – människa och varg.
Boken är lättläst på ett sätt så att den passar lika bra oavsett läsarens ålder.
Språket är behagligt och jag blev helt uppslukad av boken. Så här i efterhand känns det som om jag verkligen har träffat alla människor och vargar i boken, som om jag hade sett detta ske och inte bara läst om det. Grymt bra bok. Varmt rekommenderad.

Betyg: ****


Kommentarer
Postat av: martina

Just nu har jag 9st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en lyxig expertbehandling av dina ögonfransar & ögonbryn!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8032/tavla-om-en-behandling-for-dina-fransar-bryn/I den andra tävligen vinner 5st personer ett presentkort hos Dalala.se

http://martinaolsson.myshowroom.se/8128/tavling-vinn-presentkort-hos-dalala-se/I den tredje tävlingen kan du vara med och tävla om en valfri vara från Evas Underkläder för max 300kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7914/tavling-vinn-valfri-vara-fran-evas-underklader-for-max-300kr/I den fjärde tävlingen kan du vinna en rabattkod på hela 20% på en valfri vara hos Hope Design!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8066/tavling-vinn-en-rabattkod-pa-hela-20-hos-hope-design/I den femte tävlingen kan du vinna ett härligt resekit från Stockholmsgruppen Cosmetics!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8081/tavling-vinn-ett-harligt-resekit-fran-stockholmsgruppen-cosmetics/I den sjätte tävlingen kan du vinna ett valfritt iphoneskal till ett värde av max 500kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8118/tavling-vinn-ett-valfritt-iphoneskal-for-max-500kr/I den sjunde tävlingen har du chansen att vinna en valfri huvårdsprodukt ur Savidermas sortiment!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8124/vinn-en-valfri-hudvardsprodukt-fran-savidrema/I den åttonde tävlingen kan ni vinna en valfri earcuff från Xenobiadesign!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8134/vinn-en-valfri-earcuff-fran-xenobiadesign/Och i den nionde tävligen så vinner två personer valfria, härliga produkter från märket I love!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8500/tavling-vinn-valfria-produkter-fran-i-love/Ha en bra dag :)

2011-10-09 @ 07:40:19
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Ellen - BookMuppets

Kanske ska ge boken en ny chans, många verkar ju tycka att den är bra ;)

2011-12-05 @ 19:22:47
URL: http://bookmuppets.blogg.se/
Postat av: Snöfrid

Ellen: Gör det! Det tycker jag ;) enormt bra bok, fast ibland kunde den kännas lite småseg.

2011-12-05 @ 21:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0