Come Trespass with Me

Hoppas ni följer med när denna blogg smyger över gränsen, in i musikvärlden, för ett kort inlägg. Förutom min kärlek för litteratur så är jag en stor musiknörd och jag skulle vilja passa på att ge lite extra exponering åt en viss artists andra album som gavs ut för sisådär en vecka sedan.

 


Trespassing
Adam Lambert

Som sagt, detta är Mr. Lamberts andra album och för er som följer American Idol så kanske ni kommer ihåg honom från säsong 8, där han kom runner-up? Eller så kanske ni har hört honom på radion? Whataya Want From Me blev väldigt populär.
Killen har grym röst och ett enormt register, som i vissa fall nästan verkar oändligt. Jag var och såg honom live när han kom till Stockholm hösten 2010 och låt mig säga att det var nog en av – om inte den – bästa konsert jag varit på. Vi i publiken bjöds på en riktig show, men fantasisk musik, dans och glädje. Det var absolut packat, men jag tror ärligt talat inte en enda person stod still när bandet körde igång.
Hans debutalbum – For Your Entertainment – var ett hopkok av bl.a. glamrock, disco och 80-tal. Detta andra album är ännu mer dansant med, som Adam själv beskriver det, ”a light and a dark side”. Han säger att han vill bjuda in sina fans i sitt liv och alla låtarna, både glada som deppiga, är personliga. Jag tror vem som än lyssnar på detta album kan känna igen åtminstone delar av texterna i sitt eget liv. Det är som ett emotionellt disco som aldrig tar slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0